Valmisteltu kaksi toiminnallisuutta kontrolloivaa käyttöliittymää (asiakaspalvelu ja admin), sekä uumoiltu logitietojen tulevasta käytettävyydestä.

Kuva 1. Admin-käyttöliittymässä on alustavasti toiminnot välimuistin tyhjentämiselle, yleisten rajoituksien asettamisella ja erityyppisten käyttäjien lisäämiselle heidän oikeuksien tarkentamisineen, sekä logi-tietojen näyttämiselle. Tästä voi poistattaa kerralla käyttäjätunnukset myös Sihteeriopisto- ja Passenger857-palveluista, jos tarvetta. Visualisointi on osa sen mietiskelyä, josko käyttäisi vis.js-JavaScript-kirjastoa interaktiivisen visualisoinnin näyttämiseen.
Kuva 2. Asiakaspalvelija-käyttöliittymässä on alustavasti toiminnot käyttäjätietojen näyttämiselle, yksittäisten limiittien asettamiselle, vioittuneen aineiston osoittamiselle/pikafiksaukselle ja useista eri logi-tiedoista johdetun analyysin näyttämiselle.
Kuva 3. Jos sellaisten kolmansien osapuolien kuten Datadog ja New Relic tarjoamat palvelut nettipalvelun toiminnan reaaliaikaiseen monitorointiin eivät tunnu riittäviltä tai haluaa vielä jotain erilaisempaa, voi käydä kuten varmaan käykin, että Admin-käyttöliittymään asti viedään helpohkosti silmäiltävää tietoa, joka on johdettu vaikkapa näistä logitettavista tiedoista.