TV-sarjojen samoihin aikoihin varioimat ideat valmistelevat mieltä

Yhdysvaltalaisien TV-sarjojen tuotannossa on ollut jo useita vuosia tapana, että käsikirjoitukset tehdään yhdessä useiden eri studioiden ja tuotantoyhtiöiden kesken, jotta saataisiin esiinnytettyä saman päivän aikana yksittäisiä asioita useassa TV-sarjassa toinen toisistaan hiukan poikkeavalla tavalla. Tällä on paljon merkitystä katsojan mielen valmistelun kannalta. Asia voi esiintyä visuaalisesti tai lausuttuna. Kuvat TV-sarjoista Blindspot, Designated Survivor, Supernatural, Mr Robot ja Gotham.

Gothamissa kahdella aseella kerrottiin olevan kaksi eri tarkoitusta; Designated Survivorissa mainittiin, että ”nytpä hänellä on sitten kahdet kopiot”; Supernaturalissa täysin samannäköiset henkilöt keskustelevat keskenään, eivätkä he ole kaksosia tai edes samoja ihmisiä; Mr Robotissa kadulla on kaksi ihmistä vasten toisiaan ja kohdakkain, kadulla ollen sama banneriteksti kahteen kertaan (vastaväreinä toisilleen); Blindspotissa kaksi henkilöä kysyy samaa asiaa yhtä aikaa ja kaksi ihmistä on toisiaan vastaan.

 

Yhdysvaltalaisien TV-sarjojen tuotannossa on ollut jo useita vuosia tapana, että käsikirjoitukset tehdään yhdessä useiden eri studioiden ja tuotantoyhtiöiden kesken, jotta saataisiin esiinnytettyä saman päivän aikana yksittäisiä asioita useassa TV-sarjassa toinen toisistaan hiukan poikkevalla tavalla. Tällä on paljon merkitystä katsojan mielen valmistelun kannalta. Asia voi esiintyä visuaalisesti tai lausuttuna, mutta vain visuaalisen ilmentymän voi havainnollistaa helposti. Kuvat TV-sarjoista Quantico ja Scorpion.

Yhdysvaltalaisien TV-sarjojen tuotannossa on ollut jo useita vuosia tapana, että käsikirjoitukset tehdään yhdessä useiden eri studioiden ja tuotantoyhtiöiden kesken, jotta saataisiin esiinnytettyä saman päivän aikana yksittäisiä asioita useassa TV-sarjassa toinen toisistaan hiukan poikkevalla tavalla. Tällä on paljon merkitystä katsojan mielen valmistelun kannalta. Asia voi esiintyä visuaalisesti tai lausuttuna, mutta vain visuaalisen ilmentymän voi havainnollistaa helposti. Kuvissa visuaalinen ilmentymä tv-sarjoissa 24 Legacy ja Quantico. Scorpionissa sana “reflection” oli mukana vain puheissa.