Ylemmistä asunnoista, asunnon sivuilta ja pihalta kuuluu kaikenlaisia muodostuviin muistoihin väkisin tungettuja häirintä-ääniä sellaisilla ajoituksilla, että ne kiistämättömästi osoittavat elektronisten laitteiden kuten pöytätietokoneen ja lukuisten Android-laitteiden olevan aika lailla suojattomat tietoturvamielessä.

Vaikka pidän Sony Xperia Z3 Compact Tablettia (Android-laite) erittäin miellyttävänä laitteena, sillä se on kevyt, se on hyvän näköinen, se on tehokas ja vaikka mitä, en luota siihen tietoturvamielessä. Erityisesti siltä osin, että kaikki sen ruudulla näkyvä vaikuttaa päätyvän reaaliajassa ulkopuolisten “tavisten” tietoon ja käyttöön.

PELATESSA

Fallout 4 -pelin aikaiset tapahtumat ja havaittavissa olleet asiat ovat olleet houkuttelevia kohteita ylemmän asunnon käyttäjälle ja monille muille tahoille. Samaa voi sanoa myös The Division -pelistä. Molemmat pitkälti yli sata tuntia aikaa vieviä.

MUSIIKIN KUUNTELUN JA VIDEOIDEN KATSELUN AIKAISIA

Viihde on usein omia tuntemuksia herättävä ja häirinnän on helpohko kytkeytyä siihen mukaan. Nämä on otettava primingsignaaleja valmistelevana toimintana eli vaikka yksi tai useampi assosiaatioyhteys onkin mainittu, eivät nämä ole kokonaisia tarinoita, vaan myöhemmän toiminnan pohjustuksia.

LAITTEIDEN JA WINDOWSIN KÄYTÖN AIKAISET

KOODAILLESSA

Koodailun osalta mainitsen vain sellaisia asioita, joiden voin katsoa olevan “uhrattavissa”, jos ymmärrät mitä tarkoitan.